Rüyada mavi gelinlik giymek

Rüyada mavi gelinlik giymek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada mavi gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalet eder.

Rüyada mavi gelinlik giymek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada lekeli gelinlik giymek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük gelinlik giymek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments