Rüyada gelinlik giymek

Rüyada gelinlik giymek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada ablasının gelinlik giydiğini görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giymek dans etmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek rütbesinin artacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine inanılır.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada dantelli gelinlik giymek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin gelinlik giydiğini görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments