Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kişinin geri planda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Rüyada mavi beyaz gelinlik görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gelinlik giymek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gelinlik giydiğini görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bir uzmana başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gelinlik görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli beyaz gelinlik görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments