Rüyada lekeli gelinlik giymek

Rüyada lekeli gelinlik giymek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lekeli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada lekeli gelinlik giymek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gelinlikte leke görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalettir.

Rüyada lekeli gelinlik görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada lekeli elbise giymek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikinci kez gelinlik giydiğini görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin gelinliğini giydiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada hamile gelinlik giymek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Rüyada evli birinin gelinliğini giymek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, mutlu olacağına ve güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments