Rüyada mavi ejderha görmek

Rüyada mavi ejderha görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işarettir.

Rüyada mavi ejderha gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi ejderha görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı ejderha görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ejderha görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada yavru ejderha görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ejderha öldürmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ejderha görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulur.

Rüyada suda ejderha görmek kendine geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments