Rüyada mavi dondurma yemek

Rüyada mavi dondurma yemek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi dondurma yemek gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Rüyada mavi dondurma yemek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, ün salacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi dondurma görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada meyveli dondurma yemek onu hayallerine kavuşturacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalet eder.

Rüyada çilekli dondurma yemek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada erimiş dondurma yemek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada vişneli dondurma yemek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kışın dondurma yemek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments