Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, dünya malı edineceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına inanılır.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments