Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek fakirleşeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet mavi kuşu gördüyseniz:

  • Hepsi de, sadece enerji kaybına neden oluyor.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak geniş ve bol rızık elde edeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet mavi kuşu görmek üstünlük elde edeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments