Rüyada masada yemek yediğini görmek

Rüyada masada yemek yediğini görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada masada yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada masada yemek yediğini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada masada yemek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük masada yemek yemek kötülerin uzaklaştırılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada masada yemek görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynı masada yemek yemek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, hayatın düzene gireceğine inanılır.

Rüyada büyük bir masada yemek yemek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, doktordan doktora koşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık masada yemek yemek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, işlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada masada yemek yemek kendine olan güvenini yitireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments