Rüyada masada içki görmek

Rüyada masada içki görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada masada içki gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Rüyada masada içki görmek isteklerine kavuşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masada mum görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine yorulur.

Rüyada kalabalık masada yemek yemek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada masada yatmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada masada bardak görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Rüyada masada ekmek görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada masada toplanmak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masada oturup yemek yemek sevap işleyeceğine, dua alacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments