Rüyada masada balık görmek

Rüyada masada balık görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet eder.

Rüyada masada balık gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada masada balık görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle masada oturmak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada masada uyumak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada aynı masada yemek yemek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz masada oturmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada masada yemek yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada masada ekmek görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük masada yemek yemek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments