Rüyada masa çizmek

Rüyada masa çizmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, onlara değer vereceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa çizmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Rüyada masa çizmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin çizmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada dağ resmi çizmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada ev resmi çizmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kendi resmini çizdirmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada balık çizmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş resmi çizmek kişinin yaşamının değişeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada atatürkün resmini çizmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments