Rüyada balık çizmek

Rüyada balık çizmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, sıhhat ve moral bulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada balık çizmek gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada balık resmi çizmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık çizmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, en pahalı evlerde oturacağına işaret eder.

Rüyada kendi resmini çizdirmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Rüyada birşey çizmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun çizmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada uçak çizmek herkesin takdirinin toplanacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına inanılır.

Rüyada cami çizmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına tabir olunur.

Rüyada masa çizmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, yolunun hep açık olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments