Rüyada kendi resmini çizdirmek

Rüyada kendi resmini çizdirmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına yorulur.

Rüyada kendi resmini çizdirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı kendi başınıza uygulamaya çalışmanın maddi getirileri olabilir, tasarruf şansı doğurabilir.

Rüyada atatürk resmi çizmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada göz resmi çizmek zahmet veren işlerin artacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına yorulur.

Rüyada insan resmi çizmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada atatürkün resmini çizmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi resmi çizmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada güvercin resmi çizmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada deniz resmi çizmek makamını kaybedeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet eder.

Rüyada ağaç resmi çizmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments