Rüyada tarlada marul görmek

Rüyada tarlada marul görmek spora başlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada marul gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen ya da bazı tutumlarınızı yanlış anlayarak size kızan birisi ortalığı karıştırabilir.

Rüyada tarlada marul toplamak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sıkıntılarını atlatacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya marul dikmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada tarlada marul görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, böylece rahatsızlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul tarlası görmek çok sorunlu günler geçireceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada tarlaya marul ekmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul yemek görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul yediğini görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil marul görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments