Rüyada askeri ziyaret etmek

Rüyada askeri ziyaret etmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada askeri ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada askeri ziyaret etmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada ziyarete gittiğini görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ziyarette yasin okumak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar ziyareti yapmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede ziyaret görmek hayatının kolaylaşacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayram ziyareti yapmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezari ziyaret etmek geçim derdine gireceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret eder.

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments