Rüyada ziyarete gittiğini görmek

Rüyada ziyarete gittiğini görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada ziyarete gittiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada hapis ziyaret etmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada umre ziyareti yapmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalettir.

Rüyada ölü birini ziyaret etmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını ziyaret etmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ziyaret suyu görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşu ziyareti görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments