Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ziyarette dua ettiğini gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Rüyada ziyarete dua etmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada ziyarete gidip dua etmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede ziyaret edilmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada ziyaret edilmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işarettir.

Rüyada ziyaret edildiğini görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın dua ettiğini görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments