Rüyada mahallede futbol oynamak

Rüyada mahallede futbol oynamak büyük bir üne sahip olunacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada mahallede futbol oynamak gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Rüyada mahallede futbol oynamak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada eski mahalleye gitmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mahalle bakkalını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada mahalle görmek engellerin ortadan kalkacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski mahallemi görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret eder.

Rüyada mahallede yangın görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kişinin bundan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada mahalle arkadaşını görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments