Rüyada mahalle görmek

Rüyada mahalle görmek şansın açılacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahalle gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Rüyada eski oturduğu mahalleyi görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, günden güne kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada gecekondu mahallesi görmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına inanılır.

Rüyada yıkılmış mahalle görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada eski mahalle arkadaşını görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret eder.

Rüyada mahalle yangını görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahalle bakkalını görmek güzellik ve hayır geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada mahalle fırını görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada mahallenin yıkıldığını görmek hiç istemediği işlere gireceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments