Rüyada lokumu görmek

Rüyada lokumu görmek en yüksek makamlara oturacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokumu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada lokum dağıtıldığını görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalettir.

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada lokum dağıtan birini görmek her konuda şansın yaver gideceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabakta lokum görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek ters giden durumların düzeleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sucuk lokum görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutuda lokum görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada okunmuş lokum yemek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments