Rüyada tabakta lokum görmek

Rüyada tabakta lokum görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta lokum gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Rüyada tabakta lokum görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker lokum görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalettir.

Rüyada naneli lokum yemek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada birine lokum ikram etmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada lokum dağıtıldığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek malının artmasını sağlayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments