Rüyada lokma kızartmak

Rüyada lokma kızartmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hak yoluna döneceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada lokma kızartmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Rüyada lokma kızartmak arabasını ve toprağının olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ballı lokma görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokma yaptığını görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada lokmayı yutamamak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada şerbetli lokma görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Rüyada lokma dağıtmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokma döktüğünü görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments