Rüyada liseden mezun olmak

Rüyada liseden mezun olmak rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, işinden evine gidip geleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada liseden mezun olmak gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada liseden mezun olmak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin mezun olduğunu görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversiteden mezun olmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada okuldan mezun olamamak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezun olmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezun olmadığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments