Rüyada mezun olduğum okulu görmek

Rüyada mezun olduğum okulu görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulur.

Rüyada mezun olduğum okulu gördüyseniz:

  • Dikkati elden bırakmamanızda fayda vardır.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek moralinin yükseleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada bir okuldan mezun olmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okuldan mezun olamamak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalettir.

Rüyada okuldan mezun olmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada mezun olmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada mezun olamamak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine işarettir.

Rüyada üniversiteden mezun olmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments