Rüyada leylek ve yavrusu görmek

Rüyada leylek ve yavrusu görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına yorulur.

Rüyada leylek ve yavrusu gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada yavru leylek görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada leylek yavrusu görmek üzüntü yaşamaya, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, bolluk içine olacağına inanılır.

Rüyada leyleğin öldüğünü görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada leylek görmek yeni bir hayata başlayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada leylekleri uçarken görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada leyleği havada görmek üzüntülerin biteceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada leyleğe ekmek vermek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, sorunları başarıyla çözmeye işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Simge

Rüyamda bir adam bana gel leylek senin başına konsun diyordu ama ben ordan kaçmaya kalkışıyordum ve uçan bir leylek ölmüş olan bir yavru leyleği suyu bırakıp gidiyordu ordaki ınsanlar leylek kimin başına konarsa büyük nimetlerle karşılaşacağını söylüyorlardı