Rüyada yavru leylek görmek

Rüyada yavru leylek görmek yeni iş kollarına girileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kazancının ilk önce azalacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada yavru leylek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Rüyada yavru leylek görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ruhunun dinleneceğine alamet eder.

Rüyada leylek yavrusu görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada leylek ve yavrusu görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet eder.

Rüyada leyleği havada görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, rahat bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada evde leylek görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Rüyada havada leylek görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına işarettir.

Rüyada leyleklerin geldiğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada havada uçan leylek görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, onlarla ayrı düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments