Rüyada leyleği havada görmek

Rüyada leyleği havada görmek yeni bir işe girileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leyleği havada gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Rüyada havada uçan leylek görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada havada leylek görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayatının başarılarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada leyleği havada görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde leylek görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada çok büyük leylek görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda leylek görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru leylek görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada evin içinde leylek görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments