Rüyada lekeli yüz görmek

Rüyada lekeli yüz görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli yüz gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kazancının epey düşeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lekeli yüz görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments