Rüyada başkasının yüzünde leke görmek

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde leke gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada başkasının yüzünde leke görmek sevdiği insana kavuşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine alamet eder.

Rüyada yüzü lekeli görmek yaşama isteğinin artacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde doğum lekesi görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırmızı leke görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada lekeli yüz görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments