Rüyada leğenden su içmek

Rüyada leğenden su içmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leğenden su içmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almak yerine üzerinde detaylı şekilde düşünmenizde fayda var.

Rüyada leğenden su içmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada leğenin içinde su görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada leğen içinde su görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine yorulur.

Rüyada leğende su görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada su dolu leğen görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada içi su dolu leğen görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leğenle su dökmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kazancının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğendeki suyu dökmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments