Rüyada lahana fidesi görmek

Rüyada lahana fidesi görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet eder.

Rüyada lahana fidesi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada lahana fidesi görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada lahana fidesi dikmek doktordan doktora koşturacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğde fidesi görmek başarılı bir insan olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye fidesi görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada badem fidesi görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates fidesi dikmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze fidesi dikmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabak fidesi görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments