Rüyada lağım çukuruna düşmek

Rüyada lağım çukuruna düşmek takdir edilen kişi olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Devam eden bazı münazaraların rafa kaldırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada lağım çukuruna düşmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada lağım çukuru kazmak para sıkıntısının olmayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine inanılır.

Rüyada lağım suyuna düşmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada lağımın içine düşmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım içine düşmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalettir.

Rüyada lağıma düşmek maddi olanaklarının artacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments