Rüyada lağım borusu görmek

Rüyada lağım borusu görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada lağım borusu gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada lağım borusu görmek hayal kırıklığına düşeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesisat borusu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada patlayan su borusu görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada borulce görmek durulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada soba borusu silkmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Rüyada soba boru temizlemek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boru anahtarı görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, toplumda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada pimaş boru görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments