Rüyada lacivert balık görmek

Rüyada lacivert balık görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert balık gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada lacivert balık görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Rüyada lacivert eşofman görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, işinde de hep başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert üniforma görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Rüyada lacivert gömlek giymek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert pardesü giymek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada lacivert ayakkabı giymek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert güvercin görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada lacivert gelinlik görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments