Rüyada lacivert gömlek giymek

Rüyada lacivert gömlek giymek verimin her geçen gün artacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada lacivert gömlek giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada lacivert gömlek giymek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada lacivert gömlek almak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert gecelik giymek çok rahat bir döneme girileceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada lacivert takım elbise giymek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet eder.

Rüyada lacivert gelinlik giymek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada lacivert bluz giymek can sıkıntısının sona ereceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert renk elbise giymek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert kıyafet giymek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments