Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya düşeni görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun kuyuya düştüğünü görmek oldukça büyük başarılara, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek ettiği zararları telafi edeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments