Rüyada kuyunun içinde yılan görmek

Rüyada kuyunun içinde yılan görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde yılan gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Rüyada kuyunun içinde yılan görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu içinde yılan görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Rüyada kuyunun içinde ateş görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kuyu görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyu içinde balık görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kuyunun içinde olmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments