Rüyada evin içinde kuyu görmek

Rüyada evin içinde kuyu görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde kuyu gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kuyu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalet eder.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek aradığı aşkı bulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine yorulur.

Rüyada kuyunun içinde olmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde altın görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyu içinde insan görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments