Rüyada evini kazmak

Rüyada evini kazmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine tabir olunur.

Rüyada evini kazmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz zorlamalarınız karşısında direnç kaybına uğrayabilir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada evin içini kazmak sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına inanılır.

Rüyada evin içinde toprak kazmak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin önünü kazmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çocuklar gibi şen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin bahçesini kazmak başarının adım adım yaklaşacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada evini kazmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada evin içine mezar kazmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin temelini kazmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments