Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek rızık bolluğu içinde olacağına, hasta ve üzgün olacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü gördüyseniz:

  • En fazla merak uyandıran fikirlerinizi tedavüle sokabilirsiniz.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyruklu yıldızlar görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kuyruklu yıldız görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldızın denize düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments