Rüyada kuyruklu yıldız görmek

Rüyada kuyruklu yıldız görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruklu yıldız gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Rüyada kuyruklu yıldızlar görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, elinin darlık görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Rüyada kuyruklu yıldız görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kuyruklu böcek görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu yemek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçları at kuyruğu yapmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada saçını at kuyruğu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments