Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kazancının eksileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalettir.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek büyük bir servete kavuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek kendini yiyip bitireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada yıldızların yer değiştirdiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret eder.

Rüyada yıldızın denize düştüğünü görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, hem moral hem de çareler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments