Rüyada altını pislemek

Rüyada altını pislemek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada altını pislemek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olacak.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek çevresinin genişleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada kendi altını pislemek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına inanılır.

Rüyada altına pislediğini görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada altını pislediğini görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada altına pislemek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun altını pislediğini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altını pislemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına inanılır.

Rüyada bir yere pislemek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments