Rüyada kendi eline pislemek

Rüyada kendi eline pislemek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi eline pislemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kendi eline pislemek şansının yaver gideceğine, biraz dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada eline pislemek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi üstüne pislemek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına inanılır.

Rüyada birinin üstüne pislemek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada camiyi pislemek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek güzel günler için yaşayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dona pislemek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada alta pislemek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments