Rüyada kuşun kafasını koparmak

Rüyada kuşun kafasını koparmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kötü günler yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşun kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşun kafasını koparmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada sığırcık kuşu sürüsü görmek allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada kuşun uçtuğunu görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada kuşun doğurduğunu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, bereket ve zenginlik olacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments