Rüyada kuşun uçtuğunu görmek

Rüyada kuşun uçtuğunu görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ana baba duası alınacağına, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kuşun uçtuğunu gördüyseniz:

  • İnsanlar sizin gibi düşünmeseler bile, siz kendinizi açıkça ifade ettiniz.

Rüyada uçan beyaz kuşlar görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada uçuşan kuşlar görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunun uçmasını görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalettir.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek temize çıkacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada kuşun uçtuğunu görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan kuşlar görmek başarı ve zafer kazanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments