Rüyada diş yutmak

Rüyada diş yutmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada diş yutmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada dişlerini yutmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Rüyada takma diş yutmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dişleri yutmak çalışmalarının yarıda kalacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş yutmak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada cam kırıklarını yutmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, dertleri biteceğine alamet eder.

Rüyada telefon yutmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cisim yutmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tuzlu su yutmak huzurun kaçacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments