Rüyada küs olduğunu görmek

Rüyada küs olduğunu görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğunu gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Rüyada küs olduğun birisiyle sarılmak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, günlerini hastanede geçireceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun kişilerle barışmak hayırlı bir yola çıkılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada biriyle küs olduğunu görmek kalp kırmayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Rüyada küs olduğunuz biriyle barışmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu sevgilisini görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments