Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmek zorunda değilsiniz.

Rüyada küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu biriyle telefonda konuşmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuşmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyle konuşmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle konuşmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments